مجتمع در یک نگاه

معرفی مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی

موسسه ادب و دانش


همیشه برای شناخت بهتر و دقیق تر هر مجموعه چند پارامتر اصولی وجود دارد. شاید اصلی ترین مخاطب این متن خود خانواده بزرگ علامه طباطبایی می باشد. 
اینکه هر روز ببینیم در چه مجموعه ای تحصیل و فعالیت میکنیم تا بتوانیم ادامه دهنده خوبی برای آیندگان باشیم.
 
مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی از سال 1372 فعالیت خود را آغاز نمود.
مجتمع فرهنگی آموزشی علامه‌طباطبایی به عنوان یکی از بزرگترین مراکز آموزشی کشور و با درک رویکرد نوین خانواده‌ها که علاوه بر موفقیت فرزندانشان در رقابت‌های علمی و کنکور، خواهان تعلیم و تربیتی هستند که نتیجه آن پرورش جوانانی دانا، با اعتمادبه‌نفس و شاد باشد، این مجتمع نیز برای پاسخگویی به مطالبات خانواده‌ها و تغییر شرایط، از آمادگی و انعطاف‌پذیری بالایی برخوردار است و خوشبختانه از منظر آموزشی و تربیتی و به لحاظ سخت‌افزاری و ساختمان‌ و سایر امکانات مورد نیاز در وضعیت بسیار خوبی به‌سر می‌برد.
دانش‌آموزان ثروت اصلی هر جامعه را تشکیل می‌دهند.
برای جلوگیری از تحلیل این قشر عظیم در جامعه باید بیاندیشیم و بر اندیشه‌هایمان صیقل بزنیم تا از کاروان قافله تمدن و فرهنگ عقب نمانیم. و با پاسخگویی به نیازهای جامعه از اساس و بنیان فرهنگ، استقلال، مکتب و هویت خویش نیز دفاع کرده و آموزش را با فرهنگ و ارزش‌های مکتب در هم آمیخته و از الگوهای تغییرناپذیر اجتناب نمائیم و از طرفی با جذب و هضم متغیرها در خود بر توانمندی‌هایمان بیفزائیم تا انسان‌سازی، تعهد، پیمان و اصلاح، معنی پیدا کرده و انسانی جدید برای جامعه‌ای نوین فراهم آید.

 

معرفی هیأت موسس علامه طباطبایی : 

  آقای محمد جعفر مستوفی به عنوان ولی دانش‌آموز سروش مستوفی از سال دوم تأسیس مجتمع در سال 1373 با مسئولیت ریاست انجمن اولیا و مربیان و در ادامه عضویت هیأت موسس مجتمع، طی سالهای گذشته در توسعه و موفقیت‌های درخشان این مجتمع نقش بسیار موثری را ایفا نموده‌اند. امروزه سروش مستوفی (دانش‌آموز واحد کارگر شمالی) و محمد جعفر مستوفی (پدر دانش‌‌آموز و مسئول انجمن اولیا و مربیان در گذشته) با شناخت کافی از نیازهای دانش‌آموزان، مطالبات خانواده‌ها و شرایط کشور مدیریت مجموعه‌ی دبیرستان‌های علامه‌طباطبایی را بر عهده دارند. 

 

 

 معرفی رسالت و چشم انداز مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی

  •   رسالت : کارآفرینی در راستای آموزش و پرورش شهروندی فرهیخته و اثر گذار.
  •   چشم انداز : تبدیل شدن به مرجع آموزشی ( تمامی مباحث مربوط به دانش آموزش : فرهنگی، آموزشی، ورزشی، سلامتی، علمی، مهارتی و ...)
  •   مرجع بودن:  بهترین نمره میانگین فاکتورهای تعیین شده با قضاوت جامعه.

 

چارت سازمانی مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی

در علامه چه خبرهایی است ؟!!
 مجتمع علامه‌طباطبایی مدعی است که در راستای تحقق بخشیدن به آرمان‌های فرهنگی، قدم‌های مؤثری برداشته و مدرسه را از حالت صِرفِ آموزشی خارج کرده و توجه به فرهنگ را در صدر نشانده است. برای اثبات این ادعا کافی است نگاهی کوتاه به کارنامه‌ی بلند بالای فعالیت‌های فرهنگی مجتمع علامه طباطبایی انداخته شود تا به روشنی صحت این مدعّا را دریافت. توجه به برنامه‌های ملی-آیینی و مذهبی در مدارس، برپایی اردوهای متعدد درون شهری و برون شهری در طول یک سال تحصیلی و نیز برپایی کارگاه‌های علمی- فرهنگی، هنری و آموزشی، تنها بخشی از فعالیت‌های فرهنگی این مدارس است. در بخش آموزش و ترویج مباحث مذهبی، مدارس علامه‌طباطبایی، کلاس‌های متعددی برگزار میکند که از آن جمله است؛ کلاس‌های معرفت شناسی و خداشناسی، برپایی نماز جماعت، آموزش قرآن، خواندن هفتگی زیارت عاشورا، برپایی جشن اعیاد اسلامی، مانند؛ عید غدیر، مبعث و نیمه شعبان، مراسم خاص مربوط به ماه رمضان همراه با مناجات و افطاری، اقامه‌ی عزاداری‌های ماه محرم و صفر، برپایی جشنواره‌های غذایی به نفع مؤسسات خیریه مانند مؤسسه محک، برپایی با شکوه مراسم دهه فجر و هفته‌ی دفاع مقدس و نیز برپایی مراسم شب یلدا و عید نوروز، از جمله برنامه‌های فرهنگی است که در جهت تعمیق باورهای ملی و مذهبی دانش‌آموزان، شکل می‌گیرد.
در راستای تجربه اندوزی و آشنایی دانش‌آموزان با جغرافیا و تاریخ سرزمینِ مادریشان و نیز احترام به سنت‌های فرهنگی و تمدنی ایران زمین، در طول یک سال تحصیلی چندین بار به اردوهای مفّرحِ درون شهری و برون شهری اعزام می‌شوند. بازدید از شهرهای تاریخی اصفهان، شیراز و مشهد مقدس و نیز بازدید از نمایشگاه‌ها و باغ موزه‌های تهران، اردوهای یک روزه ی کوهنوردی، رفتن به سینما، تنها گوشه‌ای از برنامه‌هایی است که مسئولان مجتمع علامه‌طباطبایی برای دانش‌آموزان در نظر گرفته‌اند. افزون بر این در تمامی مدارس علامه‌طباطبایی، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی- فرهنگی و هنری متعددی برپا میشود. کلاس‌های عکاسی، نقاشی، خطاطی، وبلاگ‌نویسی، خبرنگاری، روزنامه‌نگاری، تئاتر، نمایشنامه‌نویسی، کارگاه‌های آموزش معّرقکاری، یادگیری کمک‌های اولیه و... ده‌ها کلاس فرهنگی و هنری که در کنار آموزش موسیقی و فعالیت‌های جامع ورزشی، همه و همه در جهتِ توانمندسازی روحی و جسمی‌ دانش‌آموزان در این مجتمع با دقت و ظرافت و زیرنظر مربیان و مدرسین مجرب انجام می‌گیرد.

 

واحدهای آموزشی
\"تماس\"
نام و نام خانوادگی:
ایمیل:
شماره تماس:
توضیحات: